top of page

Стратегічна трансформація Ради Підприємців Сумщини



РАДА

В 2023 році Рада Підприємців при Сумськійобласній державній адміністраціїперезавантажувала свою діяльність іспрямувувала зусилля на підтримку тарозвиток місцевого підприємництва.


Відбувається трансформація Ради – її члени шукають нові можливості розвитку та шляхи співпраці між бізнес-спільнотою, владою та регіональними партнерами. Поступово створюється якісний діючий орган, який зможе впливати на розвиток підприємництва Сумщини та внаціональному масштабі.

Один з ключових кроків Ради – проведення стратегічної сесії 22 грудня 2023 року. Під час сесії актив Ради обговорював роль Ради підприємців у економічному відновленні Сумського регіону, працював над формулюванням місії, візії та мети Ради. Обговорили основні функції, ідентифікували потенційних партнерів Ради, а також визначалася необхідна команда та її склад.

Голова Ради Підприємців Сумщини Богдан Мосунов відзначив: «Стратегічна сесія стала важливим кроком для подальшого розвитку. Впевнений, що 2024 рік принесе багато позитивних змін і неочікуваних рішень».

Модерував стратегічну сесію член Коордради Нацплатформи МСБ Руслан Краплич, досвідчений тренер зі стратегічного планування з 1992 року. Він очолював програми соціально-економічного розвитку громад і регіонів, проводив тренінги для 11 корпорацій, серед яких «Єврокар», «UMC», «Пан Курчак», «Сведбанк», «Укргазбанк»,«ДТЕК», Azur-Air та інші.

21 перегляд
bottom of page