top of page

Онлайн опитування щодо потреб малого та середнього бізнесу


Center for International Private Enterprise (CIPE) https://www.cipe.org/ (Центр міжнародного приватного підприємництва) наразі проводить оцінку потреб малого та середнього бізнесу, а також органів державної та місцевої влади в Україні для напрацювання програми донорської допомоги Україні на найближчі роки.

В рамках оцінки потреб CIPE проводить опитування власників малих та середніх підприємств (МСП) та відеозустрічі з експертами, власниками МСП, та представниками публічного сектору в тому числі органів місцевої влади, щоб почути про їх досвід, проблеми, думки щодо нинішньої ситуації бізнесу в Україні та відбудови і компоненту доброчесності в ній; проте першочергово цікавлять потреби (як в короткостроковій так і довгостроковій перспективі) та пропозиції, поради донорам для врахування при формуванні програми донорської допомоги.

У цьому зв'язку просимо власників малого та середнього бізнесу Сумської пройти онлайн опитування за першої ж нагоди, але не пізніше 24 год. 00 хв. 18 травня 2023 року. Заповнення форми займає від 9 до 16 хвилин.

Посилання на опитувальник власників малого та середнього бізнесу:

Посилання на два додаткові запитання для переміщеного бізнесу:

Щиро дякуємо за співпрацю!

Слава Україні!


3 перегляди
bottom of page