top of page

Представники органів місцевого самоврядування Сумщини запрошуються на тренінги


Бізнес асоціація «4Бізнес» проведе тренінги для представників органів місцевого самоврядування Сумщини в рамках  проєкту «Розвиток потенціалу та створення умов для економічного відновлення в 5 громадах Сумської області». Цей проєкт відбувається за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.


Метою проєкту є забезпечення територіальних громад Сумської області необхідними знаннями та ресурсами для відновлення та адаптації місцевих підприємств (Тростянецька, Охтирська, Краснопільська, Лебединська та Недригайлівська громади).

 

Програма:

Модуль № 1 (13-14 травня)

Створення умов для бізнесу. Регуляторна політика, дерегуляція, розрахунок адміністративного навантаження на бізнес, антикорупційна експертиза НПА місцевого рівня.

Модуль № 2 (15-16 травня)

Діалог або партнерство між державним та приватним сектором. Розробка спільних програм, націлених на розвиток бізнес потенціалу громади.

Модуль № 3 (20-21 травня)

Проєктний менеджмент для представників ОМС. Де взяти ресурси для розвитку територіальної громади (фандрейзинг), в тому числі здійснення місцевих внутрішніх та зовнішніх запозичень і надання місцевих гарантій.

 

Тривалість кожного модуля - 2 дні з забезпеченням харчування. Учасники, які успішно пройдуть тренінг, отримають відповідні сертифікати. Участь безкоштовна.

 

Місце проведення: м. Суми (точну адресу надамо учасникам).

Час: з 9:30 до 16:30.

 

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ (для представників органів місцевого самоврядування)

 

Просимо зареєструватись до 11 травня 2024 року.

 

Також запрошуємо представників бізнесу доєднатись 15-16 травня до тренінгу на тему «Діалог або партнерство між державним та приватним сектором. Розробка спільних програм націлених на розвиток бізнес потенціалу громади».

 

 

Просимо підприємців зареєструватись до 11 травня 2024 року.

 

Відновимо Сумщину разом!

 


Проєкт здійснюється за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю БА «4Бізнес» і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.


Фонд «Партнерство за сильну Україну» (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

 

3 перегляди
bottom of page