top of page

Засідання Ради підприємців при Сумській ОДА

6 червня відбулось засідання Ради підприємців при Сумській ОДА, стало важливою подією для підприємницької спільноти. Під час засідання підприємці Сумщини мали змогу познайомитися з головою Сумської обласної військової адміністрації, Володимиром Артюхом та обговорити з ним ключові питання економічного розвитку Сумського регіону.


Голова Ради підприємців, Богдан Мосунов, на засіданні представив результати роботи Ради у новому форматі та презентував комунікаційний майданчик підприємці-влада.

Директор агенції регіонального розвитку, Григорій Стариков, поділився планами щодо реалізації проєкту "Соціально-економічна реінтеграція ветеранів та ВПО".


Засідання також було присвячено обговоренню низки актуальних проблем, які стосуються підприємництва в Сумщині. Ми звернули увагу очільника СОВА на діяльність ТОВ КППВ, славнозвісний законопроєкт № 8401, проблему бронювання працівників підприємств та діяльніст ТЦК, необхідність стандартизації підприємств Сумщини та завищені податки на нерухомість в деяких населених пунктах області.


Ми прагнемо активно працювати над цими питаннями, сприяючи розвитку підприємництва в нашому регіоні. Якщо ви маєте пропозиції, ініціативи або стикаєтесь з проблемами, пов'язаними з підприємництвом в Сумщині, не соромтеся звертатися до нас.


Контактні дані:

📞 +380667882710


Діяльність Ради підприємців 06.06.2023
.pdf
Завантажити PDF • 768KB

🤝 Разом ми сила! Разом до перемоги!

11 переглядів
bottom of page