top of page

Тетяна КУПРІЙЧУК


Експертка з напрямку "реклама", засновниця та директорка ТОВ «Рекламно-виробничої компанії «Бінго», святкової агенції «Bingo Event»


Президентка відокремленого підрозділу в Сумській області ГО «Ділові Українські Жінки»


Контакти:

+38 (066) 701 41 38


Рекламно-виробнича компанія «Бінго» — це 500 квадратних метрів виробничих потужностей. Наш парк професійного устаткування містить обладнання для широкоформатного, екосольвентного, сублімаційного, трафаретного, ультрафіоле-тового друку, різальний плотер, лазерне та фрезерне устаткування, а також усе, що потрібно для обробки металу та дерева. Наші послуги: сувенірна брендована продукція, поліграфічна продукція, сучасні виставкові стенди та дизайнерські вивіски, рекламне оформлення мереж ресторанів, банків, магазинів, брендування авто та інше.

Bingo Event - це команда однодумців, які вміють створювати яскраві заходи. Ми маємо великий досвід роботи з різними замовниками, серед яких є державні організації, громадські об'єднання та приватні підприємства. Ми пропонуємо послуги з організації корпоративного відпочинку, проведення виставок, форумів, конференцій та будь-якого іншого сучасного формату івентів.


8 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page